Om nettstedet

Vilkår

Retningslinjer for personvern
RH medvirker til at din personlige integritet ivaretas på Internett. Derfor har vi utarbeidet retningslinjer for hvordan personlige opplysninger skal brukes. Innholdet i retningslinjene kan endres fortløpende, og du bør lese gjennom dem igjen neste gang du besøker vårt nettsted.

Personlige opplysninger
RH har ansvar for alle personlige opplysninger du legger igjen. Opplysningene bruker vi blant annet for å sørge for at du kommer i kontakt med en autorisert RH-forhandler, eller for å kunne gi deg annen ønsket informasjon. Vi sender reklameinformasjon og -tilbud bare til besøkende som har spurt etter og takket ja til det.

Personlige opplysninger brukes utelukkende internt i RH (inkl. datterselskaper) og gis ikke videre til noen tredjeparter.


Hvem kontakter jeg?
Dersom du har lagt igjen personlige opplysninger og ikke lenger ønsker at opplysningene skal finnes registrert hos oss, kontakter du oss på følgende e-postadresse: info@rhstolen.no
I enkelte tilfeller kan vi samle inn opplysninger automatisk, men opplysningene er generelle og ikke av en slik art at de kan identifisere deg. Det kan for eksempel være opplysninger om hvilken nettleser og hvilket operativsystem du bruker

Informasjonskapsler (cookies)
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra et nettsted og lagres på den besøkendes harddisk. I de fleste nettlesere kan du fjerne informasjonskapsler fra harddisken, blokkere informasjonskapsler og be om å få en advarsel før de lagres. Ettersom nettlesere ikke fungerer helt likt, bør du lese instruksjonene for din nettleser for å finne ut mer om disse funksjonene.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre besøksopplevelsen så god som mulig, og for å holde oversikt over hvor mange som besøker vårt nettsted. En viktig grunn til at vi bruker informasjonskapsler er at vi registrerer dine lagrede stoler og landet du velger første gang du besøker nettstedet.

Korrekt informasjon

Vi gjør vårt beste for at informasjonen på vårt nettsted til enhver tid er korrekt og aktuell. RH forbeholder seg imidlertid retten til når som helst å endre informasjon og produktspesifikasjoner på nettstedet, og vi kan ikke garantere at informasjonen er korrekt. RH har ikke ansvar for tap, skader eller problemer forårsaket av feil eller mangelfull informasjon i innholdet på nettstedet.

Anbefalte nettlesere
Nettstedet er optimalisert for den nyeste versjonen av nettleserne Internet Explorer og Firefox. I enkelte interaktive funksjoner på nettstedet brukes Flash, som krever den nyeste versjonen av Flash Player. Dette programmet kan installeres gratis fra nettstedet for Adobes Flash Player på www.adobe.no. Enkelte nedlastinger krever Adobe Acrobat Reader. Programmet kan lastes ned fra www.adobe.no.

Opphavsrett
Alt materiale på nettstedet RH Form AB er opphavsrettslig beskyttet av RH Form AB. Det innebærer at alt innhold, som tekster, varemerker, illustrasjoner og grafikk, er beskyttet av norsk opphavsrett. Materiale fra nettstedet kan bare brukes eller lastes ned for privat, ikke-kommersiell bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, duplisere, overføre, selge, videresende, lagre eller på annen måte distribuere materiale fra nettstedet i offentlig eller kommersielt øyemed uten skriftlig tillatelse fra RH Form AB. Bruk av innholdet på nettstedet på en slik måte at det strider mot gjeldende lovgivning, kan medføre strafferettslig og økonomisk ansvar.

Share |