En stolrevolusjon fra småland

RH fra den gang til nå

Hos RH utvikler vi kontorstoler og arbeidsstoler med utgangspunkt i deg som skal sitte i dem.

Det har vi gjort siden 1977, da bedriften ble grunnlagt av Rolf Holstensson i Bodafors, Småland (det er hans initialer som gir navn til bedriften). Han hadde selv dårlige erfaringer med stillesittende arbeid og la merke til at stadig flere rundt ham ble rammet av belastningsskader og spenninger av samme årsak. Det ble ikke bedre da datamaskinene kom. Men merkelig nok fantes det ingen arbeidsstoler som løste problemene.

Som en god smålending tok Rolf saken i egne hender og utviklet en kontorstol som gjorde det lettere å ha en rett kroppsholdning, som ga god avlastning og oppmuntret til en bevegelig sittestilling. Dessuten var stolen enkel å bruke. Slik fødtes den første RH-stolen, som faktisk ble en liten revolusjon.

Siden den gang har vi lansert mange flere oppfinnelser og stoler. I dag er vi velkjent blant ergonomer, sykegymnaster og andre spesialister både i og utenfor Sverige. Vi har til og med en egen teknologi, 2PP™, som omsetter vår filosofi i praksis.

Vi samarbeider med noen av Sveriges fremste formgivere for å skape stoler som er like behagelige å se på som å sitte i. Og selvsagt tar vi ansvar for miljøet. Derfor er stolene våre gjenvinnbare ned til minste detalj

 

Share |