Ergonomi - vår syn på natruligt sittande

Ergonomi - En stol skapt for bevegelser

Fra naturens side var det nok aldri ment at vi skulle sitte i en kontorstol. Vi er skapt til å bevege oss. RH-stolen er designet for å oppmuntre til bevegelse og hjelpe deg å sitte mest mulig oppreist.

Beveg deg.

Å sitte er en passiv aktivitet. Velger du en RH-stol kreves det lite av deg før du er i bevegelse. Stolene følger selv din minste bevegelse, og gir riktig støtte i forhold til din høyde og vekt slik at kroppen alltid får full avlastning. Strekker du ut armen for å ta telefonen, fører det til at stolen gir etter og du beveger deg bakover. RH-stolen reduserer inaktivitet og de negative konsekvensene av stillesitting. Jo mer du beveger deg, jo lenger kan du sitte. Vårt syn på ergonomi er med andre ord ikke helt ulik naturens. Det har gjort oss til en av Europas ledende produsenter av ergonomiske kontor- og arbeidsstoler 

2PP

2PP™-teknologien gjør at kroppen får rikelig med variasjon og avlastning også når du beveger deg, fordi stolenes grunninnstillinger alltid beholdes. Alt dette gjør at du orker mer og kan konsentrere deg bedre, noe som igjen gjør at du yter bedre.

Klikk her for å se hvordan 2PP™ fungerer i praksis. (Bruk piltastene til å navigere)

 

 

Share |